RING OSS - 08-12 42 00 47

Stenläggning Södertälje

RING OSS - 08-12 42 00 47

Dränering

Förutom stenläggning i Södertälje kan vi även hjälpa när ni behöver hjälp med dränering i huset.

Förutom att vi erbjuder professionella tjänster inom stenläggning i Södertälje kan vi även utföra dränering och markarbeten för att avleda vatten och åtgärda fuktskador i hus och källare. När vi utför dränering erbjuder vi kompletta tjänster som schakt- och grävservice så som asfaltering, grävning, avloppsarbeten, isolering och mycket mer. Kontakta oss redan idag så berättar vi mer om hur vi jobbar med dränering och stenläggning i Södertälje!

Dränering i Södertälje

En dränering förhindrar att vatten tar sig in i huset och bildar skador i form av mögel eller fukt på väggar eller golv. Men många gånger har vattnet redan tagit sig in och orsakat skador som måste repareras. Oavsett storleken på skadorna kan vi utföra både mindre och större arbeten med dränering. Vid minsta tecken på fukt eller dålig luft bör man kontakta oss för att undersöka om huset faktiskt behöver en dränering eller om det är något annat som orsakar skadorna. Vi råder att man tar även de minsta spår av fukt i huset och källaren på allvar för de kan fort bli större skador och mögel med tiden. Vi erbjuder alltid kostnadsfri offert och undersökning av området som skall renoveras eller åtgärdas, framförallt inom dränering och stenläggning i Södertälje.

Kostnadsfri fuktmätning och offert

Vi påtar oss alla entreprenader inom dränering och stenläggning i Södertälje, oavsett storleken på uppdraget. Vi erbjuder och utför alltid en kostnadsfri fuktmätning när vi blir kontaktade av en kund som tror sig ha fukt- eller vattenskador i huset. Förutom att vi gör en fuktmätning kontrollerar vi även husets konstruktion. Undersökningen ger underlag för läget och vad som behöver åtgärdas avseende fukt- och vattenskador. 

Vi erbjuder 7 tjänster inom dränering i Södertälje:

  1. Dränering och isolering av husgrunder.
  2. Dikesgrävningar.
  3. Avloppsgrävningar.
  4. Rensningar.
  5. Vatten- och avloppsarbeten.
  6. Rördragning och rörläggning.
  7. Markavvattning.

Helhetslösningar inom renoveringar och nybyggnationer

Förutom dränering erbjuder vi även en rad tjänster inom bygg- och markarbeten som bl.a. stenläggning i Södertälje. Vi erbjuder helhetslösningar när ni vill renovera en trädgård med nya mark- eller kantstenar, bygga ut altanen eller göra om stentrappan till husets entré. Många gånger måste man anlita flera företag för att få till en renovering men vi erbjuder totalentreprenad inom renovationer, nybyggnation och stenläggning i Södertälje. Har ni en idé till er nya trädgård som kräver en stenläggning i Södertälje och som ni behöver hjälp med att förverkliga? Kontakta oss redan idag!