RING OSS - 08-12 42 00 47

Stenläggning Södertälje

RING OSS - 08-12 42 00 47

Om oss

Vi är ett väletablerat familjeföretag som utför allt inom stenläggning i Södertälje.

Guten Entreprenad är ett familjeföretag inom totalentreprenad och markarbeten med basen i Upplands Väsby. Företaget drivs av sonen Jonathan Pettersson och hans far, båda med rötter från Gotland. Vi erbjuder och utför kompletta tjänster och entreprenader inom dränering och stenläggning i Södertälje.

Har ni behov av professionell hjälp med dränering eller stenläggning i Södertälje? Kontakta oss i så fall för en kostnadsfri offert och rådgivning kring er idé och projekt!

Gutar som gör det lilla extra!

Guten Entreprenad drivs av far och son Pettersson och är ett väletablerat familjeföretag med rötter från Gotland. Efter ett långt liv med fotboll som högsta prioritet bestämde sig Johan för att satsa på att bli sin egen chef. Det var startskottet för företaget som utför ett brett utbud av tjänster och entreprenader inom dränering och stenläggning i Södertälje. Fokus för verksamheten är just stensättning, dränering, markarbete och stenläggning i Södertälje. Med över 12 års erfarenhet inom rivning och byggarbete var totalentreprenad det självklara valet och steget vidare!

Stenläggning i Södertälje

Våra professionella gutar från Gotland utför allt inom dränering, renoveringar, nybyggnation och stenläggning i Södertälje. Bland våra kunder hittar ni privatpersoner, Brf och företag med olika behov, förutsättningar och önskemål om stenläggning i Södertälje. Med vår erfarenhet och expertis tar vi oss an varje projekt med stort engagemang och anpassar till just era behov!

Ni kan anlita oss när ni behöver hjälpa inom stenläggning i Södertälje och med följande tjänster:

  • Lägga kantsten och marksten.
  • Plattsättning.
  • Stenläggning i trädgården.
  • Stenläggning på garageuppfarten.
  • Stenläggning entré.
  • Lägga sten eller plattor runt huset.
  • Stenläggning på uteplatsen.
  • Stenläggning gångväg.

Vill ni komma i kontakt med våra gutar angående ert projekt inom stenläggning i Södertälje? Kontakta oss genom att ringa, skicka mail eller fylla kontaktformuläret på nästa sida!