RING OSS - 08-12 42 00 47

Stenläggning Södertälje

RING OSS - 08-12 42 00 47

Stenläggning

Vi är experter på stenläggning i Södertälje.

Behöver ni hjälp med marksten, plattsättning eller stenläggning i Södertälje? Vi fixar allt! Som stenläggare med många år i branschen och goda referenser gör vi alla arbeten som faller under stenläggning av garageuppfarter, trappor, gångvägar och mycket mer. Kontakta oss och berätta om ert projekt med stenläggning i Södertälje!

Stenläggning med kunden i fokus

Ingen stenläggning i Södertälje är den andra lik. När vi jobbar med stenläggning i Södertälje möter vi både olika behov och målsättning men framförallt olika områden och markytor som måste behandlas utifrån dess specifika förutsättningar. Vi är med andra ord vana att jobba med olika marksten och metoder för att uppnå goda resultat och nöjda kunder vid en stenläggning i Södertälje. Bland vår kundkrets finns husägare, Brf, fastighetsägare och diverse företag. Vi tar ansvar för hela processen med att utföra en professionell stenläggning i Södertälje från grunden. Vi garanterar både kvalitet och hållbara resultat många år framöver!

Våra tjänster

För att uppnå långsiktiga och hållbara resultat med stenläggning i Södertälje är planering a och o. Är området stort nog? Är grunden tillräckligt rak och stabil? Hur kommer trafiken påverka stenen? Det är många moment som måste tas i beaktning vid en stenläggning i Södertälje. Om ni känner er i det minsta osäkra är det bästa ni kan göra är att anlita en professionell anläggare, för det kan också löna sig i längden. Vi är ett företag som har varit länge i branschen och vi gör detta arbetet både tryggt och smidigt för er.

Ni kan anlita oss för följande tjänster inom stenläggning i Södertälje: 

  • Stensättning och plattläggning.
  • Leverans och montering m.m.
  • Sten- och markanläggning.
  • Övrig service, drift och skötsel.
  • Hel- och delentreprenad.

En stenläggning i Södertälje som görs med rätt metod, passande sten i förhållande till naturen och omgivningen kan ge ett riktigt behagligt lyft för både bostaden och utemiljön. Om ni har funderingar kring ert projekt med att anlägga sten runt huset eller trädgården kan ni alltid höra av er till oss för rådgivning eller kostnadsfri offert. Vi anpassar alla lösningar efter era önskemål och områdets förutsättningar på bästa sätt!

 

Vi kan hjälpa er med stenläggning i Söderköping runt huset eller trädgården.                      Vi ger förslag på stenläggning i Södertälje som är anpassat era önskemål och anpassat till
                      området och miljön på bästa sätt.